CAD DECOR PRO

  CAD Decor PRO – bármely belső tér megtervezhető a segítségével! A CAD Decor és a CAD Konyha elemeit is tartalmazza. Az igazi prémium belsőépítészeti látványtervező program komplett dokumentációval.

  CAD Decor PRO egy innovatív, átfogó tervezőprogram teljes körű tervezési és műszaki dokumentáció készítési lehetőséggel. Speciális igényeknek is megfelel, segítségével pl: könyvtárak, egészségügyi intézmények, kereskedelmi helyiségek, komplett házak, konferencia termek, kávézók, irodák, éttermek vagy bankok látvány- és design tervei is elkészíthetőek.A program egyesíti magában a CAD Decor és a CAD Konyha előnyeit. Így például design konyhabútor tervezés, dinamikus 3D modellezés, csempék használata és szerkesztése, gyártói adatbázisok használata és más speciális funkciók alkalmazása. Így a CAD Decor PRO az egyik legsokoldalúbb tervezési segédeszköz a belsőépítészetben.

  INFORMÁCIÓK

  bármely lakótér, iroda vagy enteriőr látványterve könnyedén és intuitív módon elkészíthető a segítségével. Legyen fürdőszoba, társalgó, hálószoba, iroda, nappali, szálloda vagy akár egy konferenciaterem. De speciális igényeknek is megfelel a program, segítségével pl: könyvtárak látvány- és designterve is megvalósítható.
  fejlett tervezési és szerkesztési funkciókkal rendelkezik - egyedi burkolólap adatbázisok elkészítése, változó paraméterek beállítása, stb. - segítségével egyszerűen generálhatóak részletes riportok a felhasznált anyagok, festékek mennyiségéről is.
  kiterjedt gyártói adatbázisokkal rendelkezik a különféle 3D-s modellek, berendezési tárgyak (szaniterek, bútorok, kanapék, lámpák, belsőépítészeti- és dekorációs elemek, stb.) terén is. Felhasználóinknak lehetősége van szabadon saját 3D-s adatbázist is készíteni és használni a tervezés során.
  a program segítségével gyorsan és egyszerűen készíthető jó minőségű látványterv, bemutató videó, vagy egyéb animáció 3D-benis. A műszaki dokumentációt (pl: burkolatkiosztás) a látványterv elkészítésével párhuzamosan a program elkészíti.

  KAPCSOLHATÓ EXTRÁK

  logo-gardrob.png

  Kiegészítő modul bármely helyiségben lévő beépített szekrény tervezéséhez és szerkesztéséhez.

  logo-szolgaltatasi-csomag.png

  Programjaink vásárláskor 1 éves ingyenes szolgáltatási csomagot is tartalmaznak..

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  logo-funkciok2-11.png

  CAD Decor Pro
  funkciók

  logo-infoanyagok.png

  Letölthető
  információ

  SZOFTVER MEGOLDÁSOK

  ok_elenk-05.png

  KONYHA

  Egyedi konyhabútorok és szekrények tervezése.

  ok_elenk-06.png

  DECOR

  Fürdőszobák és más csempével határolt belső terek tervezése.

  ok_elenk-03.png

  netDECOR

  Egyszerűen használható on-line tervező program.

  ok_elenk-02.png

  3D KATALÓGUS

  On-line animáció gyűjtemény, hatásos marketing eszköz.

  Kapcsolat

  Szigetszentmiklós,

  Tordai u. 16/A

  • : +36 (70) 312 6339

  • : +36 (70) 530 7276

  • :   info@caddecor.hu

  • :   office@caddecor.hu

  Hírlevél

  Sütik (cookies)